Privacy policy

Deze privacy policy informeert u over de verwerking van uw persoonsgegevens via de Website www.broadenyourworldvieuw.com (hierna: “de Website”).

Deze privacy policy dekt verder op geen enkele wijze het privacybeleid van andere websites of applicaties waarnaar via hyperlinks op de Website wordt verwezen.

Retail Solutions is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als verwerkingsverantwoordelijke treffen wij alle passende technische en organisatorische maatregelen opdat de verwerking in overeenstemming zou zijn met de Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 (hierna: “GDPR”).

 

Wie zijn we

Rechtsvorm: BVBA
Vennootschapsnaam: Retail Solutions
Maatschappelijke zetel: Meersstraat 31, 1730 Asse
Ondernemings- en BTW-nummer: (BE) 0864.233.277
E-mail: gudrun@broadenyourworldview.com
Website: https://www.broadenyourworldview.com/

 

Welke persoonlijke gegevens verzamelen we en waarom

Retail Solutions verwerkt uw persoonsgegevens die door u via de Website worden meegedeeld, enkel voor doelstellingen van klantenbeheer, o.m. om met u contact op te nemen, administratie, facturatie en opvolging.
Uw persoonsgegevens kunnen ook gebruikt worden voor direct marketing. Dit is het toesturen van commerciële informatie over ons aanbod.

Overzicht van de gegevens die we kunnen verzamelen via de Website:
– Aanspreking
– Naam
– Voornaam
– Functie
– Uw E-mailadres
– Uw GSM nummer
– Bedrijf/Organisatie
– Straat en huisnummer/Bus
– Postcode
– Stad/Gemeente
– Land
– BTW-nummer
– Uw referentie voor factuur

 

Cookies

Op de Website wordt gebruik gemaakt van ‘cookies’ met oog op verbetering van de gebruikerservaring en voor de verzameling van statistieken onder de bezoekers van de Website. Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door de browser op uw computer worden opgeslagen wanneer u een website raadpleegt en vergemakkelijken de interactie tussen de bezoeker en de Website. Cookies bevatten geen persoonsgegevens.

Op de Website worden de volgende soorten cookies gebruikt:
– Tijdelijke cookies: deze cookies worden gewist van zodra u uw browser afsluit en zijn onmisbaar om u op de Website te laten navigeren.
– Permanente cookies: deze cookies herkennen de bezoeker bij een nieuw bezoek aan onze website. Zo moet u niet telkens uw taalvoorkeur opnieuw kiezen of dit cookie-beleid accepteren.
– Functionele cookies: deze cookies worden gebruikt teneinde de Website op behoorlijke wijze te laten functioneren.
– Niet-functionele cookies: deze cookies kunnen worden gebruikt voor onder meer statistische doeleinden.

Het gebruik van cookies kan worden uitgeschakeld via uw computer of ander apparaat (instellingen van uw webbrowser). Het is echter mogelijk dat de Website hierdoor niet meer correct functioneert.

 

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

 

Waar we uw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden. De data die u ter beschikking stelt via het contactformulier wordt nooit gedeeld met derden, tenzij u hier uitdrukkelijke toestemming voor geeft.

 

Analytics

De Website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de Website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de Website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de Website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Het IP-adres zal geanonimiseerd worden waardoor uw surfgedrag op deze site niet gelinkt kan worden aan uw persoonsgegevens.

 

Waar, hoe lang bewaren we uw data

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op een beveiligde server.

Wij zullen uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk om onze doeleinden te bereiken (zie rubriek “Welke persoonlijke gegevens verzamelen we en waarom we die verzamelen”. Wij zullen uw persoonsgegevens in ieder geval niet langer bewaren dan twee jaar.

 

Wat zijn uw rechten

Als u op deze Website reacties hebt achter gelaten, kan u verzoeken om een exportbestand van uw persoonlijke gegevens die we van u hebben, inclusief alle gegevens die u ons opgegeven hebt. U kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van u hebben, verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

U hebt het recht om tegen de verwerking van uw persoonsgegevens bezwaar te maken. U kunt ten allen tijde en kosteloos bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing.

U hebt het recht om klacht in te dienen bij de Privacycommissie / Gegevensbeschermings-autoriteit.

De uitoefening van bovenstaande rechten is afhankelijk van de vereisten en voorwaarden zoals bepaald in de GDPR.

Voor de uitoefening van bovenstaande rechten kunt u een verzoek richten aan Retail Solutions via gudrun@broadenyourworldview.com waarbij u zich afdoende dient te identificeren.

 

Wat zijn onze verplichtingen

Wij treffen alle passende maatregelen om een beveiligingsniveau te waarborgen die is afgestemd op de risico’s voor en bij de bescherming van uw persoonsgegevens.
Wij zullen, waar nodig en/of verplicht, beveiligingsincidenten of datalekken onmiddellijk aan de Privacycommissie / Gegevensbeschermingsautoriteit melden en dit uiterlijk 72 uur na kennisname daarvan.
In geval u kennis zou krijgen van dergelijke inbreuk in verband met uw persoonsgegevens, kunt u ons contacteren via e-mail aan gudrun@broadenyourworldview.com.

 

Disclaimer

  • Retail Solutions bvba kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de (on)rechtstreekse schade die zou kunnen voortvloeien uit het raadplegen of het gebruik van de informatie die op deze website wordt aangeboden, of van de externe websites waarnaar deze site verwijst.
  • Retail Solutions bvba kan niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen met de beschikbaarheid van de informatie die door technische fouten of onderbrekingen worden veroorzaakt.
  • Alle geschillen en vorderingen die voortkomen uit het gebruik van deze site of enig gegeven dat erop staat, vallen onder de toepassing van het Belgisch recht. Raadpleging van deze website houdt in dat u zich onderwerpt aan de rechtspraak van de rechtbanken van ons arrondissement en dat u aanvaardt om alle gedingen alleen voor die rechtbanken te brengen.

 

Nog vragen?

Contacteer ons via e-mail : gudrun@broadenyourworldview.com