Strategie

Antwoorden op de waarom, wat, hoe-vragen voor mijn organisatie

 

Heb je operationele uitdagingen omtrent organisatie, profilering, sales aanpak, marketing, fusies, … laat ons dan samen nagaan of een meer fundamenteel proces kan bijdragen aan de oplossing.

Sinds meer dan 15 jaar begeleid ik organisaties in het formuleren van een antwoord op de waarom, wat en hoe-vragen.

Ik begeleid op empathische en methodische wijze het proces, om te komen tot een nieuwe of bijgestuurde strategie aan de hand van volgende vragen.
In welke omgeving opereren wij? Waarom zijn wij relevant voor onze klant en ons klantenpotentieel? Wat doen wij en kunnen wij meer doen? Wat maakt ons onderscheidend in wat wij doen? Wie is onze doelgroep? Vanuit welke waarden en normen werken wij samen met onze klant en met ons personeel? Wat zijn onze resultaatsobjectieven?

Daarna zetten wij desgewenst de strategie samen om naar operationele strategische principes in verschillende beleidsdomeinen en organisatie.

Als gewezen HR-directeur, CEO en Voorzitter, focus ik tegelijkertijd op persoonlijke ontwikkeling, groepsvorming, inhoud, organisatie en resultaat. Hierdoor ontstaan gedragen plannen.

Meer over mezelf: curriculum vitae

 

Voor wie

  • Sectoren
    • Bedrijfswereld, politiek, ambtenarij, social profit, …

 

Hoe

 

Praktisch

  • Een aantal sessies van halve en volledige dagen

Agenda

Wat anderen vonden van mijn begeleiding …

 

“Dankzij de professionele en vakbekwaamheid van Danny werd ik samen met de collega’s, ondergedompeld in de wereld van uitdagingen, valkuilen van de toekomst. OUT OF THE BOX denken en durven denken over de mogelijkheden die wij als organisatie moeten en kunnen inslaan met één doel voor ogen, een toekomst voor onze doelgroepmedewerkers en professionalisering van de organisatie. Deze ervaring nam ik ondertussen mee naar andere organisaties en bevestigde mij hoe belangrijk en nuttig zo een strategisch seminarie kan zijn voor de sociale organisaties van morgen.”

Marc Dedobbeleer

Voorzitter vzw Mater Dei, Bestuurder Amab, Bestuurder verschillende andere sociale voorzieningen

“0pen minded 360° verkenning en benoeming van economische, ecologische, filosofische en maatschappelijke bevindingen en ervaringen, die finaal holistisch samenstromen in een inspirerende, breed gedragen en duurzame visie en strategie.”

Peter Vandenheulen

CEO Amab, Bestuurder Amab

“Een strategische sessie die, startend vanuit een roadtrip langsheen zakelijke, maatschappelijke en technologische thema’s, de fundering heeft gelegd voor de toekomstvisie van de werkplaats.”

Philippe Wingels

Manager operationele logistiek, Audi Brussel